Del

Jeg føler meget empati for pædagoger og socialrådgivere, som bruger enorme kræfter på at forsvare forsvarsløse handicappede omsorgsvigtede børn, særskilt seksuelt krænkede handicappede børn, og bare må se til, når der tabes sager i systemet. Der er for mangelfulde redskaber, og dem der ved noget om sagerne gør alt hvad de kan for at fremlægge dem med vores underretningspligt og mere til. Når vores kræfter og tid ikke slår til, føler børn med handicap sig ikke hørt og bukker under.

Hvis vi skal kunne se os selv i øjnene, når vi har at gøre med børn med handicap og som samtidig  er omsorgssvigtede, og krænket seksuelt, så må vi politisk sætte bedre rammer og redskaber ved at give bedre tid og redskaber til pædagoger og ikke mindst socialrådgiverne, så vi kan sikre, at sådanne sager ikke tabes eller stoppes, så børn med handicap ikke lades i stikken.

Med venlig hilsen

Ânâ-Grethe Klein
Socialpædagog
Kanditat til Inatsisartut – Demokraatit

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt