Del

Vi skal vænne os til at se skrald som en ressource og ikke bare som et affaldsprodukt. Derfor er vi nødt til at sortere og genbruge, så vi kan sikre, at vores børn kan overtage et rent og pænt land.

I valgkampen snakker vi rigtig meget om hvor meget børn og fiskeri betyder for landet, at det er vores fremtid. Men der er ingen der snakker om hvordan vores skraldesystem vil give konsekvenser, hvis vi bliver ved på den måde vi kører vores system. Vi er nødt til at have mere fokus på at genbruge og ikke mindst på at genbruge på den rigtige måde.

Det jeg vil arbejde hårdt for som demokrat er, at vi får et system der styrker vores miljøbevidsthed. Vi er et land, der på mange måder lever som de andre lande i Skandinavien, men lige præcis på det her område halter vi meget.

Derfor er det vigtigt at skabe et nyt genbrugssystem hurtigst muligt, dette bliver man nødt til at tænke på som en investering. Det vil hjælpe os med at bevare vores naturs værdi og fiskenes værdi. Vi skal huske, at vi lever af vores naturlige ressourcer og af vores naturs skønhed.

Jeg forestiller mig, at et genbrugssystem skal bestå af følgende sorteringer:

  • plastik
  • pap
  • papir
  • glas
  • madspild

Det kan godt være at det bliver lidt mere besværligt for os alle sammen, men til gengæld kan vi glæde os over, at vi alle er med til at gøre en indsats for at skabe et renere og mere attraktivt Grønland, hvor alle er med til at gøre en indsats for vores fælles miljø.

Mvh.
Linda Hegelund
Kandidat for Demokraterne

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt